Om oss

Om oss

Galio of Sweden är ett modehus för personifierade produkter för alla tillfällen. Personifierat, skräddarsytt med högsta kvalité och till rätt pris är vårt signum.
 

Tänk dig riktigt snygga och moderiktiga accessoarer. Tänk dig att du även kan addera ditt eget namn eller initialer i produkten, så den blir just bara din. Välkommen till Galio of Sweden. 

Vi har sedan 2015 utvecklat en specialistkompetens att skräddarsy och personifiera accessoarer av allra högsta kvalitet. Med Italiensk design i de bästa materialen och med miljön i fokus har vi tagit fram de bästa av accessoarer för alla tillfällen.

Vi vet att du är ditt eget alldeles unika varumärke. Med produkter från oss förstärker du den känslan. Du är unik.

 

Denna hemsida är delfinansierad med hjälp av EU-stöd.

 

Vår historia

2015-05-08 Italien, Veneto

På en restaurang, placerad som bara byggnader i Italien kan placeras, mellan kullarna i Veneto, pågår djupa diskussioner. Livets tillfällen, de som man vill komma ihåg, borde förtjäna hög kvalitet och medvetna val. I dagens digitala, snabbrörliga och massproducerande samhälle har hantverk och kvalitet blivit bortglömt. De snabba shoppingkickarna prioriteras högre än varan som faktiskt levereras.

- Varför är det så? Tänkte vi.

Tänk om vi istället kunde kombinera design, hantverk och kvalitet med bra pris och bekväma shoppingupplevelser i framkant. Shopping som du är van vid, men utan att tumma på kvalitén.

Här föds Galio of Sweden - ett livsstilsvarumärke med passion och kärlek för högtider, mode och design.

Genom en kombination av svensk leveranssäkerhet och hållbarhet med kärlek till italiensk modedesign, har vi de personifierade produkterna som skall förgylla alla livets tillfällen. 

 

Cimon - Creating Gamechangers

Galio of Sweden ägs och drivs av CIMON Enterprise AB, en utvecklingskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång både i Sverige och internationellt, varav flera börsnoterade. Cimon AB fokuserar på innovation och arbetar ständigt efter de starka ledorden "Creating Gamechangers".


- Vi siktar alltid på att ha extremt nöjda kunder och ligga i absolut framkant med våra bolag och produkter. Det är vår inställning att ingenting är omöjligt som gör det möjligt, säger koncern-VD Peter Mattisson.